Forældre/barn gymnastik

Antal tilmeldte: 48 Venteliste: 0 Alder: 0-3 Pris: 610,20 DKK
04/09/2023 - 18/03/2024 Ørstedskolen (Lille hal m/depotrum) Mandag 16:30-17:30 Instruktør: Louise Bull Andersen Cirkeline Lund Jensen Stine Nyman Nistrup Isabella Riess
Beskrivelse

Vi skal løbe, hoppe, danse, kravle samt lege rundt i vores mange skumredskaber, airtrack og meget mere. Vi arbejder med motorik, bevægelse, musik og leg imens vi har det sjovt.

Vi er et hold for mor/far/bedste og barn i alderen 0 - 3 år. Barnet skal dog kunne gå, for at få mest ud af træningen.

På holdet vil en blanding af leg og motorisk udvikling være fokusset. Musik, leg og bevægelse er tre vigtige elementer i en sund og stærk udvikling af barnets motorik. Forældre/barn gymnastik er en god kombination af disse elementer. Igennem leg, nysgerrighed og nye udfordringer skal dit barn sammen med dig udforske sanserne og kroppen. 

Der bygges redskabsbaner, hoppes på airtrack, danses, laves opvarmningslege og leges med bolde, faldskærm og meget mere. Træningen vil blive bygget op på samme vis fra gang til gang, men en kendt goddag-sang, en vekslende kort opvarmning, leg på redskaber, en sangleg, og afsluttes med en kendt farvel-sang.

Forælderen forventes at deltage aktivt med sit barn og derfor kommer man iklædt tøj man kan bevæge sig i. På holdet er ens eget barn i fokus, men der ønskes samtidig et godt fællesskab.

Pris: 610,20 DKK

Samlet rabat på 0,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Louise Bull Andersen

louisebullandersen18@gmail.com

28714492

Cirkeline Lund Jensen

Stine Nyman Nistrup

stinenistrup@hotmail.com

20937158

Isabella Riess