Eventoversigt

Gymnastikskole

Antal tilmeldte: 28/50 Pris: 254.25,- Lokation:
Ørstedskolen, H.C. Ørstedsvej 10
5900 Rudkøbing
Dato:
19-10-2022 09:00
20-10-2022 16:00
Sidste frist for tilmelding:
12-10-2022
Beskrivelse

GYMNASTIKSKOLE I RUDKØBING

For piger og drenge fra 0. - 6. klasse

Har du lyst til at lave gymnastik, med en masse tons og tummel. Fest og fart med højt humør?

Så er gymnastikskolen i Rudkøbing lige noget for dig. I efterårsferien åbner vi Ørstedskolen for spring og fede rytmer, hvor du kan opleve rigtig meget sammen med dine venner - og møde nye venner, der også synes, at gymnastik er rigtig sjovt.

Vi skal bruge kroppen, lege og ha’ det rigtig sjovt. Vi lover, at der bliver fart over feltet, så du sover godt om natten. Alle kan være med uanset om man er øvet eller ikke har lavet gymnastik før.

Vi har friske og dygtige instruktører, der står klar til at give dig og en masse andre drenge / piger på samme alder en sjov og anderledes ferieoplevelse.

Programmet vil være spækket med gymnastik, spring, leg, sjov, konkurrencer og mon ikke også, der bliver en overraskelse under vejs. Lyder det som noget for dig? - så skynd dig at tilmelde dig.

De dygtige og kvalificerede instruktører og hjælpere står klar til at give jeres barn 2 uforglemmelige dage med masser af gymnastik, mens I måske selv er på arbejde.

For dem som har lyst, kan man overnatte fra onsdag til torsdag, hvor der også vil være masser af aftenaktiviteter. Overnattes der ikke, skal man hentes onsdag kl. 20:00.

Gymnastikskolen afsluttes med en opvisning torsdag d. 20.10.2022 kl. 15:30 på skolen for forældre, bedsteforældre og søskende.

Hvad får jeg?

Prisen er 250,00 kr. (+ betalingsgebyr) inkl. 2x frokost, forfriskninger, aftensmad, morgenmad, drikkedunk, diplom og en t-shirt.

Obs. Oplys navnet på barnet i kontakt info.

HUSK: ting til overnatning, skiftetøj til ude og inde samt inde- og udesko.

Gymnastikskolen gennemføres kun, hvis der minimum er tilmeldt 20 gymnaster. 

Størrelsesguide til t-shirt: