Info

BØRNEYOGA 3.-6. KLASSE.

TORSDAGE KL. 17.00-18.00.

Frirum, pause fra … hvor du må være præcis som du er J

Yoga kan oversættes med helhed og fællesskab og handler om omsorg overfor sig selv, andre og omgivelser vi befinder os i.

Du vil bl.a. lære nogle forskellige yogastillinger, også kaldet asanas og solhilsner. Du vil lære små meditationer, åndedrætsøvelser, der både kan hjælpe dig med at få energi eller også at finde mere ro i din hverdag, evt. før sengetid.

Du skal træne din styrke og smidighed. Du arbejder med din balance, sanser og intuition. Der vil være lidt akrobatik og små øvelser der lærer os at passe mentalt bedre på os selv. Der vil være små opgaver, massage og afspændingsøvelser.

Kort sagt er yoga et frirum til at slappe af, en pause fra forpligtelser og tid til at have det sjovt og hygge lidt.

I denne aldersgruppe er tilgangen fortsat legende og kreativ og evt. med små snakke ud fra dagens tema, hvis nogle får lyst at dele oplevelser og følelser. Temaet kan være alt fra sensommer, natur, dyr, venskab, cirkus, sanser, vores anatomi, fantasirejser osv. I kan med tiden selv være med til at finde et tema, vi skal arbejde med.

Timen er opbygget efter en fast genkendelig struktur, hvor vi starter med at ”tune ind” og finder lidt ro i kroppen, lidt velvære, inden vi går i gang med dagens program. Vi slutter altid af med Yogasøvn, som er en dejlig afspænding.

Hvem vil ikke gerne være bedre til at holde af sig selv? Når vi holder af os selv, er det også lettere at forholde os til andre mennesker og de påvirkninger vi har i vores hverdag. Så vi kan sige, at yoga indeholder redskaber til at anskue vores liv i et mere positivt perspektiv. Det er den mere usynlige del af yoga, og det fantastiske ved yoga J

”Where attension goes, energi flows”: Citat. Mandala.

Holdet er for dig der er nysgerrig efter at prøve noget nyt, noget sjovt og rart J De ting vi laver, vil du kunne bruge derhjemme med dig selv og evt. lave sammen med din familie.

Du får brug for løstsiddende tøj der er rart at bevæge sig i. En varm trøje og bløde sokker til de kolde dage. Man kan ikke slappe nok af hvis man fryser

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Yoga Junior - (28)
Torsdag Tid: 17:00 - 18:00
Sted: Ørstedskolen, Lille hal m/klatrevæg
Instruktør: Pia Toftemann /
Fra 3. - 6. klasse
Periode: 03.09.2020 - 21.03.2021
Tilmeldte: 0/95
Pris: 580 kr.
Tilmeld

Ørstedskolen/Lille hal m/klatrevæg

Torsdag
1
17.00yogaj 28
17.15 580.-
17.30
17.45
Rudkøbing Gymnastikforening - Pederstrupvej 22 - 5900 Rudkøbing - tlf: 40717271 - CVR: 28 85 61 13